Vítejte Host 

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Reprezentácia
Diego

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Reprezentáciadne: 28.1.2012

Zdravím Vás, keď začínam sezónu a vyberám si klub a repre tak tam nikde neviem nájsť Slovenskú ani Českú reprezentáciu. Inštaloval som si patch českej ligy aj slovenskej ligy. Niečo je zle? alebo tam jednoducho nie sú tieto repre? v editore keď pozerám tak tam sú len v hre ich neviem nájsť :///// tak prosím o pomoc ://

LacoPaco

Pošli zprávu

Moderátor

Příspěvek Re: Reprezentáciadne: 28.1.2012

Ano nejsou tam, protože nemají licenci.. prý se ale v průběhu hry dá trénovat česká,sloveská i ostatní nelicencované, ale musíš od nich dostat nabídku..

chosse

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: Reprezentáciadne: 29.1.2012

cau ja trenuju v ceske lize 11 let a uz se mi nabidla repre ale az kdyz sem mel uroven 13

Diego

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: Reprezentáciadne: 5.2.2012

:// vďaka za odpoveď, ale 11 rokov ...dúfam že mi dojde skôr:D na m10 som hral cca 13 asi a nedostal som ponuku aj keď som čakal stále ://

Weissy

Pošli zprávu

Zkušený

potvrdzujem že sa da hrať za Českú repre mne prišla ponuka na trenovanie ... takže už ich dávam do laty :-D

PS: ponuka mi prišla na LVL 7

Nick

Pošli zprávu

Nováček

Mě přišla už po dvou letech a to sem měl lvl 6 nebo 7 přišla mi nabídka z čr z SR ale vzal sem čr a mám ji ještě teď :P (2017)

chosse

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: Reprezentáciadne: 6.2.2012

ja uz mam level 15 a CR trenuji 3 rokem a vyhral jsem jak Mistrovstvi sveta tak Evropy :D

RicKyTANK

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: Reprezentáciadne: 8.2.2012

To de mě nabídly CZ repre hned 2 sezonu :D

Stránky: [1]