Vítejte Host 

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1] 2 3 4 >> Poslední
Autor Téma:ČESKÁ LIGA
LacoPaco

Pošli zprávu

Moderátor

Příspěvek ČESKÁ LIGA dne: 21.10.2011

DATABASE:

http://www.uloz.to/12816186/database-zip
aktualizováno 24.1.2012 pouze CZ

http://uloz.to/xhN4ugz/database-zip

zde je moje kompletní database, protože už si dělám přestupy průběžně celý rok, takže někteří hráči mizí do zahraničí.. v DB mám přes 6000 klubů a 73000 hráčů a pořád to upravuji takže sem budu dávat nové verze..

Všechny soubory databáze se vkládají do: C:\Program Files (x86)\EA SPORTS\FIFA MANAGER 12\database a tam nechat přepsat původní soubory

Potom zapněte editor a zmáčkněte vpravo dole "Write Current Database For Game" nebo "Zápis údajů z database do hry" a OK.

Nakonec ve hře nezapomeňte zaškrtnout vlastní databasi ne tu originální..

Pro jistotu spouštět editor i hru jako správce (u Windows Vista)

FOTKY MĚST,STADIÓNŮ A LOGA:

http://www.uloz.to/13159926/graphics-zip

složku Graphics nakopírovat do Dokumenty\FIFA MANAGER 12

FOTKY HRÁČŮ:

http://www.uloz.to/13159136/portraits-zip

6.2.12 přidány starší fotky hráčů 2.ligy a nižších soutěží a také volných hráčů takže momentálně je 869 fotek, vše se bude postupně aktualizovat

Fotky hráčů se vkládají do: C:\Documents\FIFA MANAGER 12\Graphics\Portraits\Players\160x160

filis

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: ČESKÁ LIGA - betadne: 22.10.2011

Skvělé - díky!!!

adast

Pošli zprávu

Nováček

docela by se ale šikla ta čeština

zbynhu

Pošli zprávu

Nováček

Díky moc!
Mám dva dotazy k lize. Dají se nějak jednoduše importovat znaky klubů? Docela mi chybí.
Druhá věc je chyba s hráči na hostování. Hostování nefungují (nemám Mareše, ale mám Keriče atd...) Navíc když chci třeba za Spartu vzít dalšího hráče na hostování, tak mi to hlásí, že mám vyčerpaný limit na ligu. Dá se tohle někde nastavit?

Díky.

LacoPaco

Pošli zprávu

Moderátor

O hostování vím to musím přepsat protože jsem to dělal ve starém editoru a tam je to o rok nazpět.. večer sem dám novou verzi. O omezení počtu hostování nevím já to mám v editoru bez omezení, tak jestli něco není přímo ve hře zabudované nově.
Loga jdou z loňska ale pár jich chybí ty které byli loni přímo ve hře.. Já loga neumím dělat takže až se někdo ozve kdo mě s tím vždycky pomáhal tak jim řeknu..

edit: hostování je opraveno je tam nová verze ke stažení

zbynhu

Pošli zprávu

Nováček

Super, díky za rychlou opravu. Na znaky se snad někdo ozve, aby to bylo komplet:)

Foltas

Pošli zprávu

Nováček

Příspěvek Re: ČESKÁ LIGA - betadne: 24.10.2011

Zdravim, nechtěl by jsi to udělat tak jako Weissy, že by ti s tím někdo pomohl ? Mám na mysli rozdělení práce mezi víc lidí a každý by měl na starosti určitou část. Např. soupisky, hodnocení hráčů, fotky hráčů, fotky měst, stadionů ? Napadlo mě to, protože Weissyho způsob se mi líbí a ty sám píšeš, že nemáš tolik času.

LacoPaco

Pošli zprávu

Moderátor

Takhle jsem to dělal už pět let jak píšeš a nakonec jsem pokaždý zůstal sám!! fotky měst a stadionů jsou hotové, čekám ještě na pár log. Jediné co bude potřeba jsou fotky hráčů, ty už nám stárnou a nové chybí.. a na soupisky mě nikdo nesmí ani pomyslet :-D v tomhle systému se musí každý hráč dělat pozorně a každý atribut zvlášť není to sranda. Ale Gambrinus liga je komplet hotová druhou udělám co nejdříve, nižší jsou z loňska. Takže když bude někdo chtít může udělat soupisky do 3.lig a já atributy pak zkontroluji a opravím.

Foltas

Pošli zprávu

Nováček

Já bych spíš měl zájem o fotky a pohrání si s GIMPem =)

capri

Pošli zprávu

Nováček

LacoPaco: Upravoval jsi nějak pohár ve scriptu?se mi zdá,že dřív byla i předkola.A co zázemí?To se automaticky nastavilo podle loňskýho editoru,nebo jsi to nějak měnil?

PS:Sega má za první místo v český lize 575tis.,neví někdo,jak je to teda v reálu?

Stránky: [1] 2 3 4 >> Poslední